Sunday, January 11, 2009

11/01/2009 AHAD

Well still facing another boring day, tak leh nak kemana dengan mata yg merah macam zombi.

Aku cuma leh tengok-tengok tanaman kat belakang rumah dan tidur jerlah.
aku cuma leh kutip hasil dari pokok cili padi dgn kacang bendi jelah nampak nyer.itu je pokok yang boleh tahan ngan banjir itu hari.

Ni aku nak tunjukkan 1 lagi Projek Barisan Cili untuk rakyat.Lebih
kurang
cam projek PPRT jerkan.

Kalau ada cadangan yang baik komen-komen lah kat sini.

1 comment: